Before & After: EDGE

BEFORE

This used to be an area to stretch with a closed in, dated Spin Room.

AFTER

To construct this new small group training area we first had to remove the cycle studio and stretching area, which included removing the ceiling. In its place we built an exposed, full-height ceiling with skylights. The new studio features distinctive green artificial turf, a painted ball wall, and a specialized lighting system that adjusts to the natural brightness of the skylights. With its own sound system, 2 televisions, and 2 clock timers, individuals and classes can fine-tune their training.

Tell us about your next project

Even the smallest of projects can seems overwhelming, our methodology can make the process more enjoyable!

Before

After

Exercise Room

MORGENROTH DEVELOPMENT